Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Totaalinstallatie van verf en geluid. Strak en minimaal gehangen, waarbij de televisieruis van dichtbij lekker losjes geschilderd blijkt. En net als bij uw oude analoge televisie behoorlijk op uw netvlies werkt.

T/m 12 mei a.s.

Nlisus.com

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

Arnout Killian @ NL=US

T/m 12 mei a.s.

advertentie(s)

Nlisus.com

Niels Post
About Niels Post 3567 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*