Kees Koomen vanuit Platforms Project, Athene

Kees Koomen vanuit Platforms Project, Athene

Ook dit jaar is Kees Koomen met Ex-Mêkhers Maarten Schepers en Ellen Rodenberg weer present op Platforms Project in Athene. En als altijd weer uitgebreid verslag bij Kees in de kolommen, de komende dagen ongetwijfeld meer.

“After a morning of finishing touches, a press-conference by directors Artemis Potamianou and Michalis Argyrouat the press makes a round. At 19.00 h the fair is opened for invited guests and even before the crowd starts streaming in. The amount of visitors is twice that of last year which is what you would expect seeing people strolling by.”

Chmkoome.wordpress.com/tag/platforms-project-2019/

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*