Een brief van het Mondriaan Fonds – Unboxing

Als een kind zo blij met stickers, Lars Reen unboxt het Mondriaan Fonds. Hoewel, eigenlijk speelt hij een beetje vals want hij had de brief van tevoren al geopend. Dat had ook wel een goede video kunnen worden, camera aan en dan een afwijzing geopend. Maar goed, van harte Lars!

“3 maanden geleden heb ik een aanvraag verstuurd voor de werk bijdrage jong talent van het Mondriaan Fonds. Vandaag is een brief binnen gekomen waarin staat of ik deze bijdrage ga ontvangen.”

Youtu.be/X7P2IRy9fYM (via de fb pagina van oud gelegenheidscorrespondent EvdL)

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*