Nachttour Rotterdam Zuid

Nachttour Rotterdam Zuid

    Verzamelen bij het rode pijltje.

Aanstaande vrijdag, 18 oktober – 19:30, heb ik de eer om de eerste Nachttour van Sculpture International Rotterdam af te mogen trappen. Hoewel nacht, het is meer een aangename avondwandeling waarbij we vertrekken vanaf de Erasmusbrug (bij dat rode pijltje dus). Van daaruit wandelen we op het gemakje in 2 à 3 uur langs een diverse mix aan beelden, muurschilderingen en zelfinitiatief in de openbare ruimte door de Afrikaanderbuurt-Bloemhof-Tarwewijk-Zuidplein en Carnisse. Om te eindigen diep in Charlois bij het mooiste poolcafé van Rotterdam.

Deelname is gratis maar een plaatsje reserveren wel verplicht. Vooral ook omdat ik dan weet hoeveel mensen ik kan verwachten (maximaal 20) en mocht het tegen zitten qua weer dan kan ik ook aan iedereen doorgeven dat de plannen worden aangepast. Reserveren doe je via een mailtje aan com@cbkrotterdam.nl.

Voor een hapje/drankje onderweg wordt gezorgd.

Sculptureinternationalrotterdam.nl/nieuws/nachttour-kunst-op-zuid-tour-z-files-18102019

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*