About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

4 Comments

  1. Hoezo al uitgereikt? Daar hebben wij niets van meegekregen hier op TB. Zeker te druk met Bob Ross en het Overschilderschilderij. Het was dan ook niet in de regio. Uit de filmpjes blijkt dat de zachte krachten in de kunst nog meer terrein hebben veroverd. Zeg maar conceptualisme met een menselijk gezicht. Dat levert weer futloze kunst uit het boekje op. Decontextualiseren van gecodeerde praktijken en dan zonder zelfreflectie. Een oorlog ga je er niet mee winnen. Die schilderijen zijn waarschijnlijk het ergste. Alsof Picabia te herhalen valt. De film lijkt de terechte winnaar. Maar zou je beter naar een filmfestival sturen. Krijg je ook meteen meer aandacht. De fondsdirecteur had het weer reuze naar zijn zin. Hij heeft laatst een blog geschreven over zijn bezoek aan Lapland. Is nu ook helemaal aan het dekoloniseren geslagen. Als de belastingbetaler daar achter komt kan hij de tent wel sluiten. Arme kunst.

  2. Rendiervlees is eigenlijk best wel lekker. Wist u dat de Lappen wel tien verschillende namen hebben voor deze edele vievoeter?

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*