Tech Noir IPA / Co-Prosperity Beer

Marz Community Brewing, de brouwerij gerund als kunstenaarsinititief. Met de beste vormgeving van de planeet brengen ze elke week wel een paar nieuwe bieren uit. Altijd experimenteel van smaak en nu ook met geluid. Met uw bieretiket zelf een synthesizer bouwen op uw telefoon. Dat kan alleen in Chicago.

Dit alles uit de hoge hoed van creatieve duizendpoot Edmar Marszewski.

“[…] Tech Noir is a West Coast IPA inspired by cyborgian sci-fi masterpiece, “The Terminator.” Augment your reality with this killer combination of Chinook, Centennial, Cascade, Citra, Columbus, Cluster and Crystal.”

Vanaf heden verkrijgbaar in een Chicago bij u in de buurt.
Marzbrewing.bigcartel.com/product/tech-noir-ipa

Tech Noir IPA / Co-Prosperity Beer

Ook erg goed, het lekker biertje als subsidiepot. Dinken voor het goede doel.

“Co-Prosperity Beer is a fund for art and activism! Marz donates to hundreds of art spaces, nonprofits and cultural endeavors each year. It’s part of our mission to serve the communities we work, play and live in. Co-Prosperity Beer gives direct monetary support to groups, and organizations who are bringing our community into the future. […]”

Marz.beer/beer/co-prosperity-beer/

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*