Bedankt voor de bloemen

10% van de opbrengst van de verkoop van prints gaat naar de Westlandse Bloemenkwekers. Met 90% van de opbrengst voor de kunstenaars is de verkoop vooral ten eigen bate. Niet dat dat erg is: verkoop zo die er ooit was ligt plat, tentoonstellingen zijn dicht of afgeblazen en bijbanen in opbouw, onderwijs of in de horeca liggen stil.

A4 prints in oplage 100 voor 49 euro inclusief BTW.

Daleen Bloemers

Van Marguerite de Geus koopt u natuurlijk liever een origineel dan een repro.

Pim Top

Mietze B


Cindy Bakker

bedanktvoordiebloemen2020.nl

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*