Toch naar zee

Toch naar zee

In deze barre tijden van social distancing verlangen we allemaal naar een mooiere wereld. Een wereld waarin we kunnen wegdromen en verdwalen, om opnieuw positief verbaasd en verrast te worden. Kunst bezit de kracht om ons op elke moment van de dag mee te voeren naar een andere realiteit. Nu het niet meer vanzelfsprekend is om een bezoekje aan het strand te brengen. Kunnen we gelukkig, terwijl we in ons bed liggen, in de tuin of het balkon zitten, met onze ogen dicht wegkwijnen bij het kanariegele beeld De Zeemond van Carmen van Schabracq, terwijl we op de achtergrond luisteren naar de podcast van de Ambassade van de Noordzee (Ambassade van de Noordzee werkt aan een democratische vernieuwing waarin niet-mensen zoals De Noordzee ook rechtspersoon kunnen zijn).

Ambassadevandenoordzee.nl/toch-naar-zee-met-de-podcast-voices-of-the-north-sea/

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*