Landelijke tentoonstelling voor paal

Even een biertje plukken bij De Burgemeester is er voorlopig nog niet bij(*). Een stief kwartiertje in de heerlijke buitenlucht voor paal zitten kan en mag. De palen zijn 1 komma 5 meter van elkaar geplaatst. En wat zitten er mooie exemplaren bij!

Zoals deze oud-egyptische…

…of deze Atlas.

De landelijke tentoonstelling voor paal is dag en nacht geopend, inkom vrij. Kruising Vierambachtsstraat / Burgemeester Meineszlaan, Rotterdam. Wat nog ontbreekt in de collectie is een mooie paal 020. Met drie van die X’jes.


* De Burgemeester is gesloten, bierproeverijen zijn te bestellen. Momenteel USA vs BELGIË en/of FRUIT & SOUR. Ik koos voor de eerste. Uit angst voor al te zuur bier, niet helemaal mijn ding. Maar misschien moet ik juist daarom die bestellen. (Beeld)verslag volgt.

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*