Op tour met de namaak Beatles

Op tour met de namaak Beatles

Toen de wereld nog een stuk kleiner was en je een Amerikaans bandje gewoon als de Beaetles op een vliegtuig naar Zuid-Amerika kon zetten. Dick el Demasiado kan wel inpakken.

“Early in 1964, as Beatlemania swept the world, newspaper headlines announced that The Beatles would be travelling to South America later that year. Millions awaited their arrival with bated breath – and in July, when four young moptops descended into Buenos Aires Airport, it seemed that teenage dreams were about to come true.

The Beatles were actually nowhere near Argentina at the time. The British group – who split 50 years ago this month – were back home in London, on a rare rest stop between concerts and recording. But with or without their knowledge, four young guys from Florida named Tom, Vic, Bill and Dave had taken their place. […]”

Bbc.com/culture/story/20200423-how-the-fake-beatles-conned-south-america

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*