Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Eigenlijk hangt het werk al even maar aanstaande zaterdag, 16 mei 12:00-18:30, gaat de nieuwe ruimte van NL=US dan eindelijk open voor publiek. Niet in all out party mode maar alles netjes en schoon met max 4 bezoekers tegelijk in de galerie. Het is nog even een puzzel hoe dat aan te pakken maar voor nu kunt u een dag en tijdslot reserveren via deze Google docs link.

Centraal gelegen aan de Van Vollenhovenstraat 14b in Rotterdam met parkeergarage voor de deur en ruime stoep voor uw fiets.

T/m 11 juli a.s.

Nlisus.com

Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Dat is nog eens een tentoonstellingstitel, #Lovetheshitoutofyourself, uit het persbericht:

“Overdaad, verlangen en onvermogen zoals geëtaleerd op het internet vormen een belangrijke bron in het werk van zowel Petra van Noort als Niels Post. Opmerkelijk is dat beide kunstenaars de online scrollcultuur op extreem arbeidsintensieve omzetten in stilstaand beeld. […]”

Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Verse Post uit een nieuwe serie waarin de leesbaarheid van de tekst minder van belang is.

Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Dochterlief vermaakt zich ook buitengewoon in de nieuwe ruimte, white cube to the max.

Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Van Noort kan een stuk rechter hangen dan uw correspondent kan fotograferen.

Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Kunsttransport per luxe houten kist.

Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Haarfijn in detail:

“[…] Petra van Noort door portretten te tekenen van Instagirls. Vrouwen die duizenden foto’s posten van zichzelf op Instagram in de hoop op een carrière als influencer maar amper volgers hebben. Van Noort volgt ze en aan de hand van geposte selfies en beeldelementen uit hun Instagramfeed bouwt ze haar grote collage-achtige tekeningen op. […]”

Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Petra van Noort en Niels Post @ NL=US, Rotterdam

Stukje nieuwe regel op locatie, On Spam, Comment Spam #87.

“[…] Speciaal voor de tentoonstelling bij NL=US hebben Post en Van Noort voor het eerst een vijftal werken gemaakt waarin het schilderwerk van Van Noort samenkomt met de handgezaagde spamteksten van Post.”

Dat is dan wel weer een voordeeltje van de coronavertraging, nog meer werk maken. Vraag er naar in de stockruimte.

T/m 11 juli a.s.

Nlisus.com

About Niels Post 3655 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*