Concert voor planten

Mooie variant op het voetbalveld vol bomen, deze keer zijn de planten het publiek. Het concert begint op acht minuut dertig, de aanloop er naar toe is minstens zo spannend.

“Barcelona’s El Liceu opera house reopened on Monday with a concert to an audience of 2,292 potted plants. The event took place a day after Spain’s state of emergency came to an end after more than three months. It was the work of Spanish conceptual artist Eugenio Ampudia, […]”

Openculture.com/2020/06/barcelona-opera-re-opens-with-a-performance-for-3000-potted-plants.html

About Niels Post 3656 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*