Mels van Zutphen, Kosmos @ Het Wilde Weten

    Cosmological Flirt; videoinstallatie

Kosmos is sinds vrijdag geopend voor publiek. Recent werk van Mels van Zutphen. Resultaat van een drietal maanden werken in Het Wilde Weten begin dit jaar, door de Corona’s is de presentatie ervan royaal uitgesteld en laatst stilletjes geopend, stiekem haast. Komend weekend en tijdens Open Ateliers 26 en 27 september te zien – wees welkom. Mels is er vrijdag tm zondag. Check de tijden. Of maak een afspraak met hem of mij.

hetwildeweten.nl/mels-van-zutphen-kosmos

Kosmos in Het Wilde Weten vormt een fijne wildernis van verwijzing, verbeelding en replicatie waarbij een gelaagd en leesbaar theater is ontstaan. De serie recente werken stapelt betekenissen. Ze versterken elkaar, reageren op elkaar, direct, vrijmoedig èn ontspannen. De tentoonstelling laat zich lezen als één groot geheel, serieus lichtvoetig zonder anekdotisch te worden.

Bijgaand een sfeerimpressie zonder nadere duiding. Het leeuwendeel spreekt voor zich of weet zichzelf voor wie de tijd neemt gaandeweg prima te ontsluiten.

Bij de tentoonstelling verschijnt een bescheiden publicatie. A5, 60 pagina’s, fullcolour. IJs en weder dienende leverbaar tijdens Open Ateliers. Oplage vijftig(!) exemplaren, nu te bestellen in de shop voor 12,50 inc BTW ex verzending.

Preview, bestelformulier en iDEAL zie hier:
shop.trendbeheer.com/product/mels-van-zutphen-kosmos/

Golden Records, audio objecten.

Martian regolith simulant

Cosmic Background Microwave Radiation

We were on the fucking moon

Woordbeeld maan gemaakt met op de maan achtergebleven rommeltjes (waaronder diverse urinezakjes maar ook 100 2 dollar biljetten?!)

Kortom komt dat zien! Op afspraak en in het weekend.

hetwildeweten.nl/mels-van-zutphen-kosmos

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*