About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

3 Comments

  1. “het jarenlange slechte functioneren van Van Roosmalen” en dan “volgens betrokkenen” daar kom je niet zomaar mee weg. Dat is nieuw voor mij. Wie zegt dat? Waardoor wordt dat gestaafd? Los van ongelukkig, onhandig en misschien wel apert onjuist handelen door de directeur van Stroom in geval Andeweg – wat op zich reden zou kunnen zijn tot bestuurlijk ingrijpen.

    Ik ken Arno van Roosmalen als bevlogen, betrokken, erudiet, met visie (waar je het niet mee eens kunt zijn) Bestuurlijk heb ik geen idee. Er kan reden zijn tot ingrijpen waar ik geen weet van heb.

    Als bonus serveert NRC de affaire Gamal Ez met “zweedse klomp/orale seks/huilende kinderen” Dat riekt naar sensatiezucht want is bewust zo omschreven.

    Gecombineerd met “onhoudbaar geworden na de publicatie in NRC” doet het vuige trots vermoeden waar het slepende drama vooral verliezers kent. De slachtoffers, het niet gekend worden op één. Maar daarnaast ook de kunstwereld die ik ken als bevolkt met hard werkende, leuke, slimme, aardige mensen, lief ook. Op de rotzakken na: waar tref je die niet? Bij het sorteercentrum. Bij het advocatenkantoor. Bij de brandweer. de NS. Seksueel geweld, grensoverschrijdend gedrag – dat is een maatschappelijk probleem en niet slechts een van de kunstwereld.

  2. nou ja visie…hij heeft ooit een handvol onscherpe kleurenfoto’s van Sissingh aangekocht voor het Boijmans…die zijn niks meer waard nu en danig opgebleekt…en erudiet lijk je al snel in de kunstwereld…zeker als je wordt opgevolgd door Ove Lucas…zie de witte mannen vallen

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*