Femmy Otten @ Fons Welters

I love the details in the works Femmy Otten at the show One tear at a time by Galerie Fons Welters . De tentoonstelling gaat letterlijk over tijd, over de fragiele verhouding tussen het loslaten en vasthouden van een moment. De poëtisch titel is bedoelt als geruststelling: één traan per moment. Te zien tot 9 januari 2021

fonswelters.nl/exhibitions/31794/femmy-otten-one-tear-at-a-time/installation-views/

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*