Act of Archiving @ Het Wilde Weten

Was u er niet bij, dan heeft u het gemist. Een dubbel weekend lang seriële private viewing was de insteek, coronaproof. Nu dan toch door de lockdown voortijdig gesloten, de groepsexpositie Act of Archiving. Werk van Yvon Ariese, Lidewij Sloot en Liza Prins samen met Layla Durrani.

hetwildeweten.nl/acts-of-archiving

Een bescheiden beeldimpressie in een handvol foto’s:

Yvon Ariese met wel heel tactiele prints. Zo vet gedetailleerd, volstrekt landschappelijk. Als Google Earth maar dan stof. Die moet je in het echt zien en ervaren. En dan maar vrijuit bedenken wat het is of hoe het gemaakt is. Stof op glasplaat, stof op scanner?

En dan heb ik die ene die blauwe niet eens gefotografeerd…

Meervoudige afgietsels Lidewij Sloot

Kijk stampvol toen het nog kon.

(Laatste foto Liza Pins)

Liza Prins samen met Layla Durrani.

Was nog een weekend te zien. Nog een zegen dat het geopend voor publiek is geweest.

hetwildeweten.nl/acts-of-archiving

About Jeroen Bosch 4744 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*