Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

De tentoonstelling Becoming Vincent, I’ll never walk alone van Carmen Schabracq kan tot en met 31 januari zien bij Galerie Wouter en Fleur in Amsterdam. Schabracq heeft deze vrolijke serie portretten gemaakt tijdens haar verblijf in het gastatelier van het Vincent van GoghHuis in Zundert. Op sommige portretten schildert ze zichzelf als Van Gogh en op de andere portretten zijn haar vrienden te zien. Tijdens het schilderen ontdekt ze dat wat ze ziet niet altijd overeenkomt met wat ze voelt. De werken krijgen hierdoor een extra laag.

Galeriefleurenwouter.com/exhibitions/2021/1/18/2021-lockdown-show-part-3-becoming-vincent

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

T/m 31 januari a.s.

Galeriefleurenwouter.com/exhibitions/2021/1/18/2021-lockdown-show-part-3-becoming-vincent

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Ondertussen is ze in haar studio op het Hembrugterrein bezig met een gloednieuwe serie ‘Heroines’ of ‘Heldinnen’, ook deze serie begint met een zelfportret en schildert ze haar vriendinnen, maar deze keer wordt hun persoonlijke superpower uitvergroot.

Carmen Schabracq @ Galerie Fleur & Wouter

Carmenschabracq.wordpress.com

About Najiba Brakkee 140 Articles
Najiba Brakkee woont in Amsterdam en werkt op project basis in de kunstwereld als pr-medewerkster en organisator. Zij ziet de kunstwereld als een avontuur en schrijft over alles wat zij onderweg tegenkomt: exposities, ateliers, beurzen en dergelijke. 

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*