Over NFT: Impakt TV en Kenny Schachter

Over NFT: Impakt TV en Kenny Schachter

“Wat is deze nieuwste NFT blockchain-rage waar iedereen het over heeft? Graag nodigen we u uit voor de eerste IMPAKT TV uitzending op donderdag 8 april. Tijdens deze uitzending duiken we in de wereld van non-fungible tokens [NFT] met bijzondere gasten waaronder kunstenaars Simon Denny en Harm van den Dorpel en onderzoeker Inte Gloerich.”

Vanavond 8 april, 20:00-21:00, gratis te streamen op een internet bij u in de buurt. Alle informatie keurig op rij vindt u hier: Impakt.nl/events/2021/impakt-tv/nft-non-fungible-tokens/

Om alvast in de stemming te komen de lezing die Kenny Schachter vorige week gaf over zijn avonturen in de wondere wereld van de NFT’s.

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*