In shop: Han Sterrenburg

Supermooi, adembenemende schoonheid. Gisteren kwam met de post een drietal tekeningen van Han Sterrenburg. Kleur, tekening, detaillering in ongekunstelde compositie. Energie in eigenzinnigheid en de eigenheid spat er vanaf. Fijn om ze weer eens in het echt te zien. Plaatjes geven een indruk maar de fysiek is overweldigend.

Driemaal een kostbaar kleinood, letterlijk: de tekeningen hebben een bescheiden formaat en zijn volwassen geprijsd. Volstrekt terecht – het zijn meesterwerkjes, hoogste kwaliteit. Ze behoren tot het fraaiste wat ik op dit moment in huis heb. Ik zeg – maak een afspraak en kom kijken.

Details in de shop:
shop.trendbeheer.com/product-tag/han-sterrenburg

De tekening die gebruikt is als cover van de publicatie Han Sterrenburg – Recent Works.

Untitled (II)

De titels zeggen niets teveel (sic) maar ik snap het wel. Naamgeving beïnvloedt beleving of interpretatie. Het is goed zo, maar voor verwijzing soms wat lastig. “Die gele” “die van de publicatie” “die met die waaiers” Allemaal ongekend, heel fraai.

Details in de shop:
shop.trendbeheer.com/product-tag/han-sterrenburg

About Jeroen Bosch 4753 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*