Meet me in the Middle @ Parts Projects

Zo op de eerste zondag van een korte vakantie realiseer ik me dat het vandaag de laatste dag is van de tentoonstelling Meet Me In The Middle bij Parts Projects. Leuk uitje om te gaan herzien, ware het niet dat ik me te weit weg vermei van het Haagse. A titre personel verwees ik iedereen en Jan en alleman en zijn zus en broer naar hier, dat ik het hier vergat te plaatsen is opmerkelijk.

Hadassah Emmerich’s Bodyscape is een van de meesterwerken van de eenentwintigste eeuw. Uniek en groots. Ik denk echt dat je het gezien moet hebben. Op de fiets dus. Vibrant, exuberant, naturel. Niet voor in bedrijfscollectie, maar in de canon is het thuis.

Een wonderlijk en fijn geheel met werk van Gerrit van Bakel, (boven: hulpmiddel voor een West-Europese ontmoeting, 1980), Hadassah Emmerich, Yoko Ono, Rita Ponce de León.

Rita Ponce de León

In shop now: Cold Fusion Green en Cold Fusion Pink. Twee wonderschone tekeningen, must have.

Alleen vandaag nog te zien:
partsproject.nl/meet-me-in-the-middle

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*