Boekpresentatie Sasha Dees @ Melly

Na twee maal uitstel wegens lockdown en storm was het afgelopen vrijdag eindelijk zo ver, Sasha Dees uitgebreid in gesprek met Jessy Koeiman over haar reis van anderhalf jaar door het Caribisch Gebied en het schrijven van haar boek daarover.

Mooi om Sasha te horen vertellen hoe reis en boek heel organisch tot stand kwamen. Al reizende vindt ze haar weg, in vorm en inhoud, altijd haar nieuwsgierigheid achterna. Uiteindelijk twee keer zo lang onderweg, door twee keer zoveel landen als gepland. Achthonderd interviews, duizenden foto’s en daar dan een boek uit weten te smeden, ga er maar aan staan. Het is haar gelukt. Voor het eerst zijn de kunstwerelden in het gebied in kaart gebracht en toegankelijk gemaakt middels een enthousiasmerend geschreven reisgids en toolkit ineen.

Kopen doet u hier: Shop.trendbeheer.com/product/sasha-dees-entangled-species/

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*