Hoogtij

Hoogtij

Vanavond, vrijdag 4 maart 19:00-22:00, openen 24 (!) Haagse lokaties weer hun deuren voor de beste rondgang van Nederland. Niemand ziet ze allemaal en dat is ook niet de point, ga op pad en laat je verrassen, je hebt sowieso een boeiende avond. En voor het eerst in twee jaar zonder coronamaatregelen, dat is ook wel eens fijn.

Jezelf inlezen en de plattegrond bekijken hier (pdf).

Alle info op: Hoogtij.net

En als u na twee jaar zelfquarantaine denkt, Hoogtij wat was dat ook alweer? Dan vindt u hier een aselecte greep beeldverslagen uit de afgelopen 12 jaar.

About Niels Post 3650 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*