Marcha van den Hurk 10 jaar dialoogtekenen @ Garage Rotterdam

Be invited: aanstaande vrijdag 15 juli opent Marcha van den Hurk ism bezoekers van De Pauluskerk Flying Condor Crossing Borders in Garage Rotterdam. En ja, dat gaat er fantastisch uitzien. Heel fraai en totaal museaal waar de werken in eigen context in volstrekte eigenheid subliem daadwerkelijk meerstemmigheid vertolken. Ik denk dat u dit niet mag missen.

Er zijn meerdere lagen. Het vormt een visueel rijk beeldend narratief, maar gaat ook over auteurschap. Domenique Himmelsbach de Vries maakte een Papieren Monument Voor De Papierlozen, ook Marcha maakte jaren werk over stemlozen, randfiguren, mensen die net over de rand belanden. Dialoogtekenen is werken met die groep. Een podium van, voor én over mensen die regulier geen stem hebben, niet gezien worden. Flying Condor Crossing Borders is groots om te zien en te beleven. Laat uw pretenties maar thuis. Kunst die omkeert zonder moeilijk te doen.

En zo belooft de opening een feest te worden. Met Abraham, Ainine, André, Bart, Bas, Ching, Darren, Ehab, Fabius, Farid, Freerk, Henk, Henk, Ilse, Inge, Jan, Janneman, Khaled, Lidie, Liesbeth, Lou, Maria, Marianne, Marco, Monica, Mustafa, Nathalie, Nour Eddine, Patrick, Samine, Steven en vele anderen

Opent deze vrijdag, inkom vanaf 19:00 uur, openingswoord Sjarel Ex, performance/spoken word Ishmail Kamara.

Ik weet niet of Marcha het op prijs stelt dat ik deze opbouwfoto’s deel. Het is nog niet af. Zie het als een teaser, er is veel meer. Ik denk ik dat het belangrijk is deze bijzondere tentoonstelling zoveel mogelijk onder de aandacht te brengen.

Wij zien u vrijdag.

Opent vrijdag 15 19:00 uur. Zie voor hele programma:
garagerotterdam.nl/tentoonstellingen/flying-condor-crossing-borders-2022-07-16/

About Jeroen Bosch 4751 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*