Executieveiling: Kunstcollectie Rob Scholte

Werkelijk bizarre hoeveelheid Rob Scholte voor ramsjprijzen. Borduurwerk op industriele schaal, grote hoeveelheden muk, vooral kommer, kwel en meer van zulks. Een groot kunstenaar! Gebrek aan schaarste wordt zo wel heel doorzichtig. Wat een tragiek.

De ware fan winkelt bij Rob Scholte zelf.

Veiling sluit maandag 21 november.
bva-auctions.com/nl/auction/index/67325?page=1&f=

Eindeloos gekeerd borduursel

Voor de parelvissers:

About Jeroen Bosch 4633 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*