Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

De laatste tentoonstelling op de huidige lokatie van NL=US is een solo van Alexandra Roozen. Geweldige show van een tekenaar die haar eigen tekengereedschappen en mechanica bouwt om daar vervolgens met extreme precisie en eindeloos geduld mee aan het werk te gaan. Loeistrak, überanaloog handwerk waarin het maakproces centraal staat maar waarbij je geen idee hebt hoe ze het nou precies doet.

In het kader van Rotterdam Art Week aanstaande zaterdag, 11 februari 19:00-22:00, een speciale openstelling met Alexandra en een drankje.

Zondag 12 februari aanstaande sluit de tentoonstelling en vertrekt de galerie uit de Van Vollenhovenstraat. Na de verhuizing en verbouwing heropent NL=US eind maart haar deuren aan de Mauritsweg in de voormalige ruimte van Cokkie Snoei.

Nlisus.com

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Alexandra Roozen @ NL=US

Zondag 12 februari aanstaande sluit de tentoonstelling en vertrekt de galerie uit de Van Vollenhovenstraat. Na de verhuizing en verbouwing heropent NL=US eind maart haar deuren aan de Mauritsweg in de voormalige ruimte van Cokkie Snoei.

Nlisus.com

About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*