Geacht museum: laat kunstenaars zelf kiezen welke kleuren ze aannemen [Michael Tedja, must read.] En mocht u zich afvragen hoe Wakaman in Tent 2005 er ongeveer uitzag; het micro-verslag uit de eerste maanden Trendbeheer staat nog steeds online (de Tent site waar naar verwezen wordt is inmiddels lang en breed verdwenen)

NRC: Geacht museum: laat kunstenaars zelf kiezen welke kleuren ze aannemen [Michael Tedja, must read.] En mocht u zich afvragen hoe Wakaman in Tent 2005 er ongeveer uitzag; het micro-verslag uit de allereerste maanden Trendbeheer staat nog steeds online (de Tent site waar naar verwezen wordt is inmiddels lang en breed verdwenen).

About [Redactie] 9072 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*