Finnissage Herman Lamers HAL Archief

    Bloemen van Maria Ikonomopoulou.

Toch onverwacht zomaar ten einde: de wilde caroussel in Herman Lamers HAL archief is vrijdag 28 nee zondag 30 april met een laatste optreden officieel tot stilstand gekomen. De laatste wisseling was een sluiting, het als zodanig aangekondigde slotfeest was vrijdag 28 april. ik was ruim te laat voor een optreden van Joe Kisser.

Ik kwam toch een keer of tien, twaalf buurten de afgelopen vier maanden – en daarmee zag ik heel veel en divers maar het leeuwendeel niet. Slecht werk abominabel gepresenteerd en onverwacht weidse vergezichten, verrassende kunstwerken, installaties, dwars gehangen schilderijen. Energiek, inspirerend, het onverwachte voorop. Een ruimte waar je schijnbaar niets kunt maandenlang tot leven gewekt. Met een wisseling de vrijdag, geopend de zaterdag, een optreden of performance de zondag allemaal bestierd door één man Herman Lamers. Petje af en hulde.

Geen idee van wie het letterrekje is.

Dank Herman, fijne inzet, superb resultaat in volbloed dynamiek. What’s next?

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*