Help de Keilewervers aan een nieuwe start!

Rook, vuur en vlammen: wie in Rotterdam woont zag vanochtend de rookkolom. Eén reuzenfik legt de hele Keilewerf in as. Er zaten nogal wat kleine ondernemers. Onverzekerd, want in een slooppand.
Centrale plek voor crowdfunding zie onder:

“De Keilewerf is afgebrand. Meer dan 40 creatieve ondernemers zijn in één uur hun hele werkplaats kwijtgeraakt. Dit is voor vele hun enige inkomen, hun werkplaats en de plek waar ze samen een community vormen.

Morgen is er geen werk om naar toe te gaan en ook geen geld/plek om ergens anders aan de slag te gaan. Veel van deze ondernemers hadden in de Keilewerf hun materialen staan waar ze mee werken, ook dit is natuurlijk verdwenen.

Om hen te steunen willen we vanuit de Keilewerf deze crowdfunding starten en hopen we zo de ondernemers een eerste steuntje in de rug te geven. Alle opbrengsten zullen dan ook naar de Keilewervers gaan.”

gofundme.com/f/help-de-keilewervers

About [Redactie] 8950 Articles
Berichten in Trendbeheer kort en ingezonden verslagen van gelegenheidscorrespondenten.

1 Comment

  1. Snap het gedeelte niet dat er onverzekerd bedrijfjes in een slooppand mogen en kunnen zitten. Kan mij niet voorstellen dat dat “mag” in een overgereguleerd land als Nederland.
    Heel benieuwd hoe het pand verzekerd was.
    Onverteerbaar dat al je werk, gereedschap en je broodwinning in een uur weg is.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*