Guda Koster @ Station RAI (perron 3/4)

Guda Koster @ Station RAI (perron 3/4)

Uit de hoge hoed van Polderlicht, het platform van John Prop & Loes Diephuis dat telkens weer bijzondere tentoonstellingslokaties in en rond Amsterdam weet te vinden, komt deze keer Platform. Een voormalige wachtruimte/kiosk op perron 3/4 van NS station RAI omgekat tot kijkdoos voor kunst.

Guda Koster kent u wellicht van haar sculpturale werk in textiel dat ze afhankelijk van de gelegenheid in weet te zetten als performance, fotografisch beeld en/of ruimtevullende installatie. Ze is erin geslaagd de lastige ruimte geheel naar eigen hand te zetten door er een gele vloerbedekking in te leggen. Het haalt veel van de visuele ruis weg en maakt de installatie tot een helder beeld dat zich goed laat lezen terwijl je staat te wachten op de trein.

Bijna niet te fotograferen dus ga vooral zelf kijken.

T/m aanstaande december.

Polderlicht.com/uncategorized/platform-10-down-under/

Guda Koster @ Station RAI (perron 3/4)

Guda Koster @ Station RAI (perron 3/4)

Guda Koster @ Station RAI (perron 3/4)

Guda Koster @ Station RAI (perron 3/4)

Guda Koster @ Station RAI (perron 3/4)

Guda Koster @ Station RAI (perron 3/4)

T/m aanstaande december.

Polderlicht.com/uncategorized/platform-10-down-under/

About Niels Post 3648 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*