Rosa Barba @ Depot Boijmans

    Pipilotti Rist geeft avondvreugd.

Afscheid directeur tentoonstellingen Cathy Jacob in Depot Boijmans met een indrukwekkende performance Rosa Barba. Orchestraal, misschien zelfs meer een voorstelling of een muziekstuk dan een performance in een installatie.
boijmans.nl/nieuws/rosa-barba-performances-1-3-en-4-februari-2024

Een viertiental projectoren (ik heb ze niet precies geteld maar veel), draaiende glasplaten, zangers in durende samenzang en -hang, een installatie en performance ineen in de Van der Vorm-zaal die nu eindelijk echt in gebruik gaat op de vijfde verdieping van het Depot.

Incluis mooi ratelende film-objecten.

En met een mooi afscheidswoord van Cathy Jacob na veel lovende woorden aan haar adres. Waarom ze weg gaat? De drive is er, maar het museum is dicht en niet geopend en is nog vele jaren toe.

De orchestrale performance van Rosa Barba is nog te zien/beleven 3 en 4 februari.

boijmans.nl/nieuws/rosa-barba-performances-1-3-en-4-februari-2024

About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*