BIC QUEER SPACE SLUT MOTION @ HAL

Ook leuk, die eindeloze reeks tentoonstellingen in het archief tegenover Het Wilde Weten. Rotterdam heeft behoefte aan proeftuinen waar dwars tentoongesteld kan worden. Die moeilijke ruimte maakt wel dat steeds de foto’s als te onbekoorlijk afgeserveerd worden. Maar toch – niet berichten is ook weer zoiets.

Drijfveer dit keer Evelien de Jong als samensteller met Niki Murphy, Bas van der Kruk, Celine Schroeder, zijzelf en Jonas Callebert in BIC QUEER SPACE SLUT MOTION. Waar Bic staat voor de balpen.

Do/n’t Fear The Future, de SPACE uit de titel. Op zondag 28 april om 15.00 uur doen Raisa Prins en Evelien de Jong een Radio Enzon performance.

Niki Murphy doet alles met Bic balpen.

SLUT van dienst is Celine Schroeder.

Ik dacht ik heb de genitalia scherp gekiekt want hier op eigen server mag wat Meta niet blieft. Ik ben niet overdanig overstuur van de kwaliteit van het gebodene maar pleit wel voor gewoon functioneel naakt deze tijden – als de kunstenaar daar om een of andere reden goesting in heeft.

QUEER uit de titel is Bas van der Kruk en ja ik zag een t-shirtje met die tekst erop dat was apert zielig. Sowieso moet je maar trek hebben om in letterbaktijden nog queer artistiek te marketieren in plaats van minder voorspelbaar aan de slag te gaan. Je moet maar lef hebben.

Jonas Callebert heeft een stopmotion in een installatie.

Nog tot 28 april
eveliendejong.nl/index.php/been-there-done-that

About Jeroen Bosch 4752 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*