Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Geheimtip van Jasper van Es; kunstenaarsduo Thomas & Jurgen. Begonnen als ontwerpstudio sloegen ze meer en meer aan het spelen met zelfgebouwd tekengereedschap. Onder hun atelier in het Schieblock organiseerden ze afgelopen vrijdag een avondpresentatie waarin ze een selectie van de afgelopen jaren toonden in een totaalopstelling.

Helemaal gemist helaas maar gelukkig mocht ik gistermiddag nog even naar binnen sneaken.

Was u er niet dan heeft u het gemist. Op naar een volgende keer.

Thomasenjurgen.nl

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomas & Jurgen, SET

Thomasenjurgen.nl

About Niels Post 3649 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*