You may also like...

6 Responses

 1. JV says:

  Met onderstaande werk wordt deze posting Stereo in Triplex. Alhoewel: het verschil in boodschap van deze derde laat ik graag aan de commenters…

  Op alt-f4 reeds gebruikt, een staaltje rouwverwerking van 3d-tieten-animator Den Beauvais. Den heeft in de tussentijd verder gebouwd aan zijn rouwverwerking:

  http://www.denbeauvais.com/animations/images/perfect_world/in-a-perfect-world.gif

  De torengymnastiek is wel heel apart.

  http://www.denbeauvais.com/

 2. E.Rosie says:

  haha…teksten zijn overbodig lijkt me : )

 3. Diederik Klomberg says:

  Grappig die gelijkenis. Ja , eenvoudig genoeg om niet uniek te zijn . Ik heb er nog eentje gemaakt rond diezelfde tijd ( januari 2006 ).
  http://www.youtube.com/watch?v=7pmiXinq2O0
  Kreeg bij een eerdere upload 350 boze amerikaanse mails maar werd ook opgenomen op 9/11fakery-sites.

 4. JB says:

  Josh Azzarella: Cannibal Culture: Similarity, Appropriation, and Straight-Up Copying

  http://joshazzarella.com/blog/?p=270

 5. E.Rosie says:

  Raar. Hedendaagse beeldcultuur bestaat voor zo’n groot deel uit verwijzingen naar verwijzingen naar etc. De beelden van 11 september( net als zoveel iconografische/politieke/showbizz-plaatjes/filmpjes op blogs, denk aan Zidane’s kopstoot)schreeuwen haast om een bewerking, het is een interessante hedendaagse( public domain-)format op zich lijkt me. Om daar dan artistiek bezitterig over te doen is opmerkelijk…in hoeverre kun je “beeld” of “concept” of “uitwerking” nog artistiek claimen, copyrighten of “als eerste gedaan hebben”…heden ten dage?

 6. diederik klomberg says:

  Dat is ook niet nodig . Het is interessanter om te zien hoe op het web het copyright wordt ontnomen en iconografische beelden evolueren .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *