Radio, Kunst, Onderwijs

Een inboxje:

“Geachte ,
Algemeen gesproken , zet de kennis van kunst aan tot creativiteit , zelfdoen , en brede ontwikkeling. Door op de volgende URL te klikken,kunt U meer dan 100 megabytes schilderijen bekijken vanaf het jaar 1400 tot vandaag:

blog.seniorennet.be/paintinghistory

(met de muis op deze URL klikken indien U html heeft , of hem anders kopieren in de ledige adreslijn van Uw browser a.U.b).”

“De schilderijen van grote Meesters, ontdekt U door met de muis op één of meerdere hoofdstukken vanaf 1 tot 37 te klikken in de linkse kolom .Op de bladzijde die dan verschijnt , volstaat het op de afbeelding in de linker bovenhoek te klikken om de schilderijen te bekijken .
Veel kijkplezier toegewenst !
Willy ,/ Antwerpen .

P.S. Volgens de krant D.M. van 21 feb. 2007 ,hebben Zweedse dokters aangetoond dat het bekijken van schilderijen zoals op PaintingHistory , ziekten zoals stress, overgewicht,diabetes , geneest. Mocht U een ziek familielid of vriend hebben, wilt U hen aUb de hierbovenstaande URL toezenden, zodat ze door elke week minstens 1 keer naar deze site te kijken , ook genezen ? Dank U .

P.S. voor wetenschappers , staan bovenaan in de linkse kolom (38,39..) enkele belangrijke pioniers beschreven ,en helemaal onderaan in de kolom kunt U klikken op radio-amateurs , die meehielpen met noodnetten , het
Rode Kruis , enz. In bijlage vindt U een foto van mij als bediener van de radiozender van Expo58 in 1958 , en ook van de radiozender van de Verenigde Naties :

blog.seniorennet.be/paintinghistory/archief.php?ID=40

You may also like...

4 Responses

 1. HvdR says:

  Heden het identieke bericht in de inbox ontvangen, met een extra post scriptum:

  “U kunt ook in hetzelfde verband ,het midden van de bladzijde bekijken ,bereikbaar
  via de link van een Spaanse collega-radio-amateur : http://www.ea1uro.com/historia.html
  Bekijkt U ook aUb , uit de homepage van PE1DWA , ATV-specialist , het
  bericht : “de radio-amateur door ON4AW ” , dat Hans geplaatst heeft
  tussen de andere mogelijkheden waarvoor men op zijn site kan kiezen .
  Klikt U daarvoor op :
  http://home.hetnet.nl/~f2hjnlindeijer532/radio_amateurs.htm

  P.S. Kunst is ook : postzegels verzamelen . Dit deed voor ons , OM. Manfred, DL4UE :
  http://www.fotos.web.de/manfredbussemer
  met postzegels over de geschiedenis van de Telecommunicaties .”

  Extra tag: Ina-Mijling

 2. JB says:

  Verbluffende berichtgeving, zeker als ik herlees dat het bekijken van schilderijen zoals op PaintingHistory, ziekten zoals stress, overgewicht, diabetes, geneest.

  Enige reden waarom u een schrijven in uw inbox vindt met als kern radioamateurisme?

  (Kunst is ook: […] Ze moeten je wel hebben!)

 3. HvdR says:

  Ja, waarom? Ene Hans ON4AW, of een verhaspeling van Hams? Een rijke bron in ieder geval en niet alleen de schilderkunst maar ook bijvoorbeeld de wetenschap komt aan bod:

  “Naar onze mening is er reeds een ontwerp-pakket klaar, dat de mens zal vervangen , een volgende intelligenter soort mens ,die niet meer
  driedimensionaal , maar vier-dimensionaal zal kunnen waarnemen ,met een baby-draagtijd van 18 maanden in plaats van 9 maanden , om niet terug het fenomeen
  te moeten meemaken van de huidige overbevolking van de wereld . [..]
  Op sterk-water of in de formol , heb ik een groot aantal foetussen gezien aan de Penna
  University in Philadelphia , toen ik daar een zomer-kursus “solid state physics” volgde .
  Daar heeft men ook aangetoond , (en dat stemt overeen met de hierboven aangehaalde ontworpen pakketten , waar slechts weinig hoefde aan veranderd te worden om een nieuw wezen te vormen ) dat in het beginstadium van de groei , een groot aantal wezens , bijvoorbeeld de eerste zes weken in de baarmoeder , volkomen identiek zijn . Men ziet bijvoorbeeld geen verschil tussen een mens , een aap en een varken .”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *