Upcoming: Navid Nuur @ Enter1646

Op het moment een van de ‘Hardest Working Men In Art’. Je komt Navid Nuur werkelijk overal tegen. 5 september om 19:00 uur opening Lost Licks in Enter 1646.

www.enter1646.com

Previewpics:

Verplicht komen kijken. Al is een opening wellicht geen goed moment voor toenadering, distantie en reflectie…

You may also like...

4 Responses

 1. Kees Koomen says:

  Ja ja, welkom thuis heer Bosch en dan spoorslags weer naar Den Haag met naast Nuur ook veel Ground 3: zo zien we het graag!

 2. JB says:

  Ja vertel: Ground 3, ik googel zo van alles en nog wat bij elkaar en via een omweg kom ik op http://www.hetdepartement.net/ground3/ de festivalsite maar dat is flashed muk en wordt als zodanig waarschijnlijk door niemand gevonden – in iig niet door googel.

  Maar begrijp dat er een meerdaags festival op stapel staat en iedereen doet mee? (west, quartair, korzo, ockenburg, de besturing)

  Doet u breed verslag? (Uw verslaggever uit het Rotterdamse is verhinderd.)

 3. Kees Koomen says:

  Ik doe mijn best vanzelfsprekend.
  Die publiciteit is inderdaad een probleem, die flash-ellende zit ik ook niet op te wachten en de boodschap overbrengen is nog steeds heel erg moeilijk kennelijk. Verder loopt van alles door elkaar: broedplaatsenfestival (Ground 3), de officiele opening van de DCR (met ditmaal een sterke muzikale inbreng) openingen van diverse galleries (1646, west,vd Laar) een voor Hagofielen interessante boekpresentatie (http://www.nederlandsmuziekinstituut.nl/nieuws/boekpresentatie_polonaise.htm) en on top of it all ook nog de Haagse uitmarkt zondag.
  Zelf werd ik gisteren in de DCR gestrikt voor een wandeling met AltCtrlDel waar ik met veel plezier aan deel zal nemen!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *