Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

  1. Riekt naar hoax – wegens te vreemd voor woorden – maar staat toch breeduit in de Limburger.

    Ahem: “Omdat burgers schrikken van mensen die vanwege hun huidskleur in het donker niet opvallen, moeten asielzoekers in Tienray ‘s avonds fluorescerende hesjes dragen. […] Asielzoekers hebben geen weet van de verkeersregels”, zegt Claude Fasseur van het COA. “Ze lopen over fietspaden en wegen”

    Nadere dwangmaatregel TANDEN POETSEN en vriendelijk breeduit LACHEN IN HET DONKER

  2. Schandalig!
    Vraag ze binnen voor een kopje thee of koffie. In het licht van de tafel, zie je ze ook.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*