Martin Pfeifle

Ichoderduoderduoderich, Förderpreisträger des Landes NRW 2009 (met Gereon Krebber).

Pfeifle.de

Alloro, Villa Romana Preisträger 2010, Haus am Waldsee, Berlin.
Holz, Lackfolienstreifen.

Box112%, Die Schönheit der Grossen Strasse B1/A40, Ruhr2010, Bochum. Holz, Aluminiumfolie, 400x1650x250cm.

Pfeifle.de

Niels Post
About Niels Post 3156 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*