You may also like...

5 Responses

 1. Frank says:

  Ik hoor Neil Tennant al galmen. Nu te huur?

 2. Josje says:

  Goh , incestues zeg.

  JB post over Jeroen Bosch op de blog van JB
  lekker he? navelstaren.
  van mijn zuurverdiende belanstingcentjes zeker ;)

 3. NP says:

  @ Josje: Af en toe wat zelfpromo kan prima. Heb het even voor je nagekeken en van de 7.449 postjes die er tot op heden op Trendbeheer staan zijn er 90 met de tag Jeroen Bosch dus met die navelstaarderij valt het wel mee lijkt me. Net als met jouw belastingcentjes trouwens. Trendbeheer wordt in de eerste plaats mogelijk gemaakt door de adverteerders en heel veel uren die JB, ikzelf en de mensen die ons reportages danwel linktips sturen erin stoppen.

 4. francky says:

  np je gaat je toch niet verdedigen tegenover kontjes-josje?!?! het is toch je eigen blog! al zou je de komende maanden alleen maar posten over je vuile sokken, dan moet je dat toch zelf weten ! dus meer eigen posts !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *