About Jeroen Bosch 4735 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

5 Comments

  1. Goh , incestues zeg.

    JB post over Jeroen Bosch op de blog van JB
    lekker he? navelstaren.
    van mijn zuurverdiende belanstingcentjes zeker ;)

  2. @ Josje: Af en toe wat zelfpromo kan prima. Heb het even voor je nagekeken en van de 7.449 postjes die er tot op heden op Trendbeheer staan zijn er 90 met de tag Jeroen Bosch dus met die navelstaarderij valt het wel mee lijkt me. Net als met jouw belastingcentjes trouwens. Trendbeheer wordt in de eerste plaats mogelijk gemaakt door de adverteerders en heel veel uren die JB, ikzelf en de mensen die ons reportages danwel linktips sturen erin stoppen.

  3. np je gaat je toch niet verdedigen tegenover kontjes-josje?!?! het is toch je eigen blog! al zou je de komende maanden alleen maar posten over je vuile sokken, dan moet je dat toch zelf weten ! dus meer eigen posts !

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*