You may also like...

3 Responses

 1. Frank says:

  En dan de reacties er onder :). Jammer dat Komrij’s hedendaagse blik op de kunstwereld slechts tot aan het dagblad reikt (hij was ooit nieuwsgieriger). Er zijn op dit moment veel meer interessantere ontwikkelingen te vinden dan die de meeste ‘kwaliteits’ media ons tonen. Ik vindt het eerlijk gezegd een stelling die in 2007/2008 meer van kracht was. Sinds enkele jaren wordt er gelukkig weer me de ogen gekeken in plaats van met de beurs. Het ligt in ieder geval niet aan de kunsten.

  Over Zwagerman’s kritiek op tentoonstelling teksten valt natuurlijk iets voor te zeggen. Toch zou ik ook van Zwagerman’s kant wat meer toewijding en lef willen zien in de hedendaagse kunst en die van morgen imv zich perfect geformuleerd weten te bekommeren om de gevestigde zuilen.

  Is er ook een langere versie van dit interview beschikbaar, is een beetje aan de erg korte kant.

 2. Frank says:

  imv moet ipv zijn.

  Toch blijft Komrij my main man. En doet Zwagerman waar hij goed in is.

 3. E. says:

  Om van kunstkritiek nu meteen literatuur te moeten maken?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *