Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6910 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

8 Comments

  1. ‘Geen toegang

    U heeft niet voldoende toegangsrechten voor deze pagina.’

    Da’s jammer.

    Overigens, zoom helemaal in op het station op google earth en je ziet een aantal losse letters op het dak liggen. De zon (of eigenlijk de schaduw) vertelt dat op dat moment op het station te lezen viel: ‘traan laten’. Dat was geloof ik vanwege de sloop van de oudbouw? Mooie actie, en ook een mooi beeld, nog te zien op google earth.

  2. O nee, er stond alleen CENTRAAL STATION vroeger op de voorkant.. Oops, hihi..

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*