Zijlstra onderzoekt ‘worteling’ buitenlandse kunststudenten

CPB storify: VVD houdt vast aan standpunt dat kunstacademies werklozen opleiden. Zijlstra is bereid op basis van huidige budget een reductie van leerlingen kunstvakonderwijs toe te staan. PVV is bang dat er geld verdwijnt met de training van buitenlanders.

Jeroen Bosch
About Jeroen Bosch 6909 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

2 Comments

  1. “de PVV is bang dat er nu geld verdwijnt in met de training van buitenlanders die met het geleerde weer naar hun vaderland terugkeren.”

    wow, die lui geloven in kunst en cultuurspionage.. hahaha, briljant!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*