Niels Post
About Niels Post 6696 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

1 Comment

  1. helemaal mee eens! een geweldige beurs! waar kwaliteit van belang is, zonder dat de commercie te kort komt. een combinatie die eigenlijk standaard zou zijn, maar te zelden te zien is.
    unseen is een goed aanvulling op de reeds bestaande nederlandse beursen. ik hoop dan ook dat unseen volgend jaar een vervolg gaat krijgen!

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*