Silvia B @ Showroom MAMA

Silvia B

New People, Silvia B

STICK/FIGURE *drawing show*
The exhibition Stick/Figure will premiëre on 15 October 2005. […] opening on Friday October 14th, from 19:00-22:00. showroommama.nl

Deelnemende kunstenaars:
Bettina Carl (D), Johan Kleinjan (NL), Robert Rosenau (NL), Angelique (NL), Ion Birch (USA), Mike Par (USA), Alekos Hofstetter (D), Gert-Jan van den Akerboom (NL), Heather Deedman (UK), Silvia B. (NL) en Cornelia Schmidt-Bleek (D)

About Jeroen Bosch 4659 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*