Van Abbemuseum Eindhoven Istanbul

1 oktober 2005 – 29 januari 2006

“Het Van Abbemuseum Eindhoven presenteert een selectie toonaangevende kunstwerken die de afgelopen 18 jaar tijdens de beroemde Biënnale in Istanbul tentoongesteld zijn. […] Werken die niet eerder in de collectie voorkwamen worden naast de eigen kunstgeschiedenis van het Van Abbemuseum geplaatst. “

Van Abbemuseum Eindhoven Istanbul

Verse Isa Genzken

Van Abbemuseum Eindhoven Istanbul

Van Abbemuseum Eindhoven Istanbul

On Kawara / Buren

Van Abbemuseum Eindhoven Istanbul

Zegt de ene bewaker tegen de andere: “[…]”

About Jeroen Bosch 4658 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*