Sneak preview Lantaren-Venster: Mrs. Henderson Presents

“I’d rather drink ink” zegt Mrs. Henderson, en koopt als verse weduwe een theater in de Londense West End. De aangezochte manager Van Damm gaat mee in in haar idee, en roept “We want British breasts!”. Aldus wordt een Engelse versie van de Moulin Rouge tot leven geblazen. De tent wordt een succes, maar ondertussen beginnen de moffen een tweede wereldoorlog. Het verhaal verwordt tot een “Up Yours, Fritz!” met blote borsten. Blijkbaar behelsde het originele waargebeurde verhaal te weinig spanning voor een film, er wordt wel veel tijd met zijlijnen verdaan. Judy Dench en Bob Hoskins spelen weduwe en manager zoals van beiden verwacht kan worden, maar dat kan die paar pijnlijk slechte scenes niet verhelpen. A very mixed bag.

http://imdb.com/title/tt0413015/

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*