Vrimibo-thuisbios: Hotel Rwanda

hotel rwanda 1

Eerder werd hier Shooting Dogs besproken. Hoe verhoudt het ‘vergelijkbare’ Hotel Rwanda van vorig jaar zich tot Shooting Dogs? Heeft het verrassingen in petto?

Bij Hotel Rwanda wordt ieder ongelegen lichaamsgeurtje weggeblazen door de airco, als in San Diego of een ander Californiaans forensendorp. Bij Shooting Dogs spat het angstzweet van het scherm. Het prettige gebrek aan duiding van Shooting Dogs wordt bij deze film opgelost in schematische wederwaardigheden. Alsof het Belgische opmeten der neuzen automatisch tot genocide leidt. Hoe het ook zij: de vrimibo-thuisbios werd na 20 minuten stilgezet.

imdb.com/title/tt0395169/

hotel rwanda 2

hotel rwanda 3

hotel rwanda 4

hotel rwanda 5

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*