About Niels Post 3632 Articles
Niels Post is beeldend kunstenaar en actief als mede-oprichter van Trendbeheer.com. Hij is opgeleid aan de AKI in Enschede en het San Francisco Art Institute. Zijn werk is wereldwijd te zien geweest op videofestivals, tentoonstellingen en als zelfinitiatief in de openbare ruimte. Spam, computer gegenereerde tekst die niemand wil maar die overal opduikt, vormt de laatste jaren het basismateriaal van zijn beroepspraktijk. Post gebruikt het voor interventies op leegstaande winkelramen, wandsculpturen en ruimtevullende installaties.

18 Comments

 1. Das kinderlijk spul zeg. Die jongens hebben dringend een meisje nodig. Ik durf te wedden dat ze uit voorzorg anoniem opereren, het niveau bezien.

 2. Als bijtend commentaar op de westerse consumtiemaatschappij is het niet zo gelukt.

  (lijkt me)

 3. een krachtig statement. als ik niet verhinderd geweest was, had ik deze lijkenschouwing niet aan me voorbij laten gaan.

 4. Lekker. Schoppen zonder pretenties. Schoppen om het schoppen zeg maar. Enkel kinderlijk omdat het helder en duidelijk is van aard, maar toch origineel.

 5. ze hadden die luiers beter naar afrika kunnen sturen… tss… ze zijn ook zo politiek incorrect.. ….

 6. wat een kinderachtig sfeertje hier! als al deze stuurlui aan de wal de moeite namen om uit te leggen wat de kunstenaars fout hebben gedaan, dan zou dat de kunstenaars ook helpen. maar nee hoor, iedereen vindt zichzelf weer mateloos grappig.

 7. Ik weet niet hoe het met jullie zit, maar ik (Eddie) krijg hier een gigantische stijve van. Jeetje, wat een vette kunst zeg!

 8. “Bonobo | 22-04 16:12
  Das kinderlijk spul zeg.”

  Sterker nog: Babylijk Spul!

  En verder wat Eddie ook al zegt: vette kunst.

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*