IP-NIC

ipnic

ipnic.org/preliminary.html

Een project van Hans Bernhard / Ubermorgen

Ubermorgen, dat (ondermeer) ook achter het prachtconcept Google Will Eat Itself (GWEI.org) zit: middels een netwerk van sites met google ads geld verdienen en met dat geld automagisch aandelen google kopen.

De teller staat na meer dan een jaar op een aandeel of 91. Over pakweg 202.345.127 jaar zijn alle aandelen van GWEI.org en mag GWEI.org zich de trotse eigenaar van Google noemen.

About Jeroen Bosch 4660 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

4 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*