Anke Bangma wordt per 1 oktober 2016 de nieuwe artistiek leider van TENT Rotterdam

ankebangma

Anke Bangma wordt per 1 oktober 2016 de nieuwe artistiek leider van TENT Rotterdam.

Als curator hedendaagse kunst werkte zij de afgelopen jaren bij het Tropenmuseum in Amsterdam. Daarvoor was zij verbonden aan onder meer het Piet Zwart Institute en Witte de With Center for Contemporary Art, beide in Rotterdam.

tentrotterdam.nl/event/anke-bangma-nieuwe-artistiek-leider-tent-rotterdam/

About Jeroen Bosch 4713 Articles
Smaakmakend sinds jaar en dag: onafhankelijk kunstenaar, tentoonstellingmaker, trendbeheerder en oprichter art agent orange, artist run art agency. Eigen werk onder jeroenbosch.com Meer info zie trendbeheer.com/jeroen-bosch

Be the first to comment

Leave a Reply

Your email address will not be published.


*